Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Павляк Микола, користувач 1ua
Микола Павляк
Тема: Новомиргород віртуальний і реальний
http://novomirhorod....

9 жовтня 2010

Ip: 178.93.4.96 Тема: Новомиргород віртуальний і реальний

 Багато різних думок можна почути про Новомиргород від його жителів (як теперішніх так і колишніх), починаючи від «як тут можна жити?» до «ні за що не покину». Останнє, щоправда, зустрічається доволі рідко, і, здебільшого, серед старшого покоління. Натомість значна частина молоді мріє скоріше закінчити школу і виїхати звідси куди-небудь, не пов'язуючи своє майбутнє з містом, в якому народилися і провели дитинство і юність. 



Чи можна їх за це засуджувати? Навряд чи, адже людина завжди шукає «де краще», а в умовах Новомиргорода далеко не кожен може знайти можливості для самореалізації. Але як би там не було, а переважна більшість тих, хто знайшов свою долю в інших містах і країнах, не хочуть втрачати зв'язок зі своєю «малою Батьківщиною».

Якщо кілька років тому єдиною можливістю оперативно дізнатися про новини  рідного міста були телефонні переговори з родичами чи друзями, то з приходом Інтернету все змінилось. Де б ви не знаходились, ви в будь-яку хвилину можете дізнатися чим нині живе Новомиргород, просто зайшовши на цей сайт. Ви легко зможете розшукати своїх друзів дитинства чи організувати зустріч однокласників, просто розмістивши своє оголошення у відповідному розділі форуму.

Сподіваємось, що не меншою мірою сайт Новомиргорода зацікавить і тих, хто зараз проживає в місті та районі. Адже, погодьтеся, нам є про що поговорити. Є достатньо питань, щодо яких було б цікаво послухати думку суспільства. Якщо вам є що сказати - наш форум до ваших послуг! На щастя, Інтернет все ще залишається територією свободи, де кожен може вільно висловлюватися стосовно будь-яких питань.

Окремо хотілось би звернутися до відвідувачів, які відчувають у собі талант журналіста чи мають досвід написання матеріалів для ЗМІ. Якщо ви володієте цікавою та актуальною інформацією про наше місто - ми з радістю розмістимо її на сторінках новомиргородського сайту. Якщо нема досвіду, але є бажання писати - ласкаво просимо до нас на «пробу пера».

Сайт Новомиргорода досить молодий, тому є прохання поставитися з розумінням до деяких його технічних чи змістовних недоліків. Адміністрація порталу зробить все можливе для того, щоб виправити їх найближчим часом. Тож, якщо у вас є певні побажання чи зауваження, що стосуються структури чи змісту сайту - ми з радістю їх вислухаємо.

Ми, зі свого боку, будемо намагатись зробити сайт цікавим і корисним для всіх жителів Новомиргорода. Політика, корисні поради, місцеві плітки, відносини в сім'ї, діти, комп'ютери - ось далеко не повний перелік тем наших майбутніх публікацій.

Будемо раді бачити вас на сайті міста Новомиргород!

http://novomirgorod.com/

30 травня 2010


1


  Закрити  
  Закрити